A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Békés Karácsonyt és boldog új évet!

2010.12.24. | drHorváthTamás | komment

 


Kedves kollégák, betegek, olvasók!

Feleségem házigyártású adventi koszorújával szeretnék békés és boldog Karácsonyt, valamint fül- orr- gégészeti és egyéb betegségektől mentes, sikeres új évet kívánni!

Köszönöm mindenkinek az olvasást, a kommenteket, facebook like-okat, és minden egyéb visszajelzést! Örülök, hogy vannak olyan betegek, akik hasznosnak találják a blogot, és esetleg laikusként is egyetértenek velem abban, hogy a fül- orr- gégészet egy nagyon izgalmas és dinamikusan változó orvosi szakterület, amiről érdemes blogot írni. Pláne örülök, hogy mind szakvizsgára készülő fiatal kollégák, mind már idősebb szakorvosok is rendszeresen visszajárnak ide, nekem ez a legnagyobb megtiszteltetés.

Legközelebb január elején lesz újabb bejegyzés. Egyébként szinte biztos, hogy jövőre ismét lesz némi online újítás/változtatás is, hiszen az internet adta lehetőségek is folyamatosan változnak, illetve bő másfél éves tapasztalattal a hátam mögött én is kissé máshogy látom a dolgokat, mint ahogy akár egy évvel ezelőtt.

A következő, újévbeli bejegyzésig itt egy abszolút szubjektív best of 2010-ből:

Gyönyörű pollenfotók

Antibiotikum kérdése kisgyermekkori középfülgyulladás esetén

Konzílium 2.0: A cukorbetegség fül- orr- gégészeti vonatkozásai

Baktériumfajok közti kommunikáció okozhat tartós középfülgyulladást

A fülzúgás központi idegrendszeri eredete


Viszlát az új évben!

süti beállítások módosítása