A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Disclaimer

2009.11.13. | drHorváthTamás | komment

A weboldal célja egészségügyi dolgozók, orvosok felé történő szakmai tájékoztatás, továbbképzés, egyben betekintés laikusok részére az adott orvosi szakma aktuális, fontos, és/vagy érdekes fejleményeibe, valamint egészségügyi felvilágosítás.

A bejegyzéseket orvos írja, egyértelműen megnevezve, nyilvános elérhetőséggel. Amennyiben a leírt információk nem orvosoktól, egészségügyi szakemberektől származnak, az az adott helyen egyértelműen jelezve van. A bejegyzés írója az általa leírtakért a felelősséget vállalja. A bejegyzés szerzője fenntartja a jogot, hogy kizárólag stilisztikai javításokat utólagosan, külön nem jelölve is végezzen egyes bejegyzéseken, azonban érdemi tartalmi változtatást utólag nem eszközöl. Ha egy adott bejegyzés tartalmával a szerző utólag nem ért egyet, vagy úgy ítéli meg, hogy a benne foglalt információ változtatásra/kiegészítésre szorul, akkor a kiegészítést/változtatást a korábbi bejegyzésre egyértelmű utalást tartalmazó új blogbejegyzés formájában teszi meg, mely értelemszerűen tartalmazza az információ módosításának idejét. Az információtartalom frissítésének oka egyértelműen ismertetésre kerül az új bejegyzésben.

A weboldalon közzétett információ és az itt zajló kommunikáció nem helyettesíti a betegvizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, kizárólag kiegészítő, tájékoztató jellegű. A weboldalon közzétett szakmai információ tankönyvi adatokon, aktuális, releváns szakmai cikkeken, illetve személyes tapasztalatokon alapul. A relevancia szintje és az információ forrása minden bejegyzésnél egyértelműen jelölve van, az elérhető szakmai cikkek link formájában kerülnek elhelyezésre a bejegyzésekben. Az esetlegesen elavuló linkekért az adott bejegyzés szerzője felelősséget nem tud vállalni. A bejegyzésekben ismertetett gyógymódok, diagnosztikus vagy terápiás modalitások jótékony hatásai, esetleges mellékhatásai a bejegyzés szerzőjének legjobb tudása szerint kerül közzétételre, az információ forrásának fenti módon történő megnevezésével.

A weboldal látogatóitól származó adatatokat a weboldal üzemeltetői bizalmasan kezelik, harmadik félnek nem adják ki, hacsak az üzemeltetőket törvényileg nem kötelezik erre. A weboldalon személyes adatgyűjtés nem történik, kizárólag a látogatók személyétől független statisztikai mérések.

A weboldal üzemeltetői az ENT House Budapest rendelőt képviselik, anyagi támogatásban ezért a tevékenységért sem a fent nevezett rendelőtől, sem más forrásból nem részesülnek.

2014. novembere óta a korábbi, előzetes moderálást is nélkülöző hozzászólási lehetőség megszűnt, mivel a hozzászólások nagy része személyes egészségügyi problémára vonatkozó tanácsadás kérését tartalmazta. A weboldal üzemeltetőinek, a blog íróinak nem áll módjában egyedi kérdéseket, panaszokat, egészségügyi problémákat látatlanban, betegvizsgálat nélkül megválaszolni, megoldani.

A weboldalon fizetett hirdetés nem jelenik meg, azonban az ENT House Budapest rendelővel partneri viszonyban lévő cégek, szervezetek megjelenhetnek az oldalon, mely megjelenés nem anyagi jellegű megállapodás részét képezi.

Disclaimer oldal utolsó frissítése: 2015.03.02.
Előzőleg: 
2010.04.14., 2011.02.21., 2013.05.15.

süti beállítások módosítása