A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Változások az ENT House Budapest rendelő közösségi online megjelenésében

2009.08.09. | drHorváthTamás | komment

Címkék: ent house hírek

 

Hónapokig tartó tapasztalatszerzés és szárnypróbálgatás után véglegesedeni látszik az ENT House Budapest magánrendelő közösségi online jelenléte. Ennek kapcsán a következő változások lesznek, illetve az alábbi platformokon leszünk elérhetőek:


 

 

A blog nagyjából változatlanul fog üzemelni, egyedül a rendelővel kapcsolatos hírek és képanyagok fognak a későbbiekben a facebook-ra költözni (lsd. lejjebb).


Nagyobb szerepet fog kapni a facebook. A rendelőt érintő aktualitásokról (rendelési idők változása, szabadságok, új szakmai profilok, egészségpénztári szerződések, stb.) gyakrabban, és csak ott fogok írni, valamint oda kerül az összes, rendelővel kapcsolatos képanyag is. Szintén ott kapnak majd helyet a twitter 140 karakterénél hosszabb, de a blogra túl rövid bejegyzések. A facebook helyett korábban szóba került az iwiw is, azonban a gyakori hozzáférési problémák, az alkalmazások, valamint az oldal felépítése miatt választottam a facebook-ot. Amit részben azért sajnálok, mert szívesebben használnék magyar dolgokat, de a funkcionalitás győzött.


A twitter mikroblog változatlan formában működik majd, részben angol, részben magyar nyelven. Magyar nyelven nem csak fül- orr- gégészeti, hanem más, aktuális egészségügyi témák felé is nyitok. Angolul továbbra is elsősorban fül- orr- gégészeti szakmai cikkekkel, illetve egészségügyi web2.0-ás témákkal foglalkozom majd.

A fentiekkel egyidőben megszűnik a rendelő posterous "midiblogja", valamint friendfeed mikroblogja, melynek oka a párhuzamosságok megszűntetése. A posterous szerepét a facebook fogja átvenni, míg a friendfeed-ét a twitter.

Az ENT House Budapest közösségi könyvjelzőjeként a del.icio.us-t választottam, bár ez még tesztfunkcióban van. Elsősorban angol nyelvű szakmai blogbejegyzések és cikkek elérhetők ott.


Személyes kapcsolat pedig továbbra is a fenti emailcímen.

süti beállítások módosítása