a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Babasampon orrendoszkópiához

2013.01.29. | drHorváthTamás |

Címkék: orr babasampon orrendoszkópia

Úgy látszik, a fül- orr- gégészetet egyre szorosabb szálak fűzik össze a babasamponnal. Két éve írtam arról, hogy a babasampon orröblítőnek is kiváló. Most kiderült, hogy alkalmas nasenendoscopia, azaz orrtükrözés során páramentesítésre is, legalábbis thaiföldi kollégák szerint. Egy hangyányit ugyan jobban teljesített a direkt ilyen célra készített anyag párás közegben, de tényleg alig volt jobb. Viszont ár/érték arányban messze jobb a sampon, mivel a gyári antifog készítmények nagyon drágák. Sok helyütt elsősorban az ára miatt nem is alkalmazzák, viszont anélkül meg sokszor tényleg teljesen párás lesz az optika, szinte használhatatlan. Szerencsére itt a takarékos megoldás...