a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Fül- orr- gégészeti szótár + weboldal ajánló: foniatria.hu

2019.03.18. | drHorváthTamás |

Címkék: ajánlás ent house hírek foniátria Dr. Kótai Zsuzsanna

Egy régóta dédelgetett tervemet sikerült az elmúlt napokban komplettálni, vagyis előrukkolni vele. Már jó ideje tervbe van véve, hogy létrehozok egy olyan értelmező szótárt, amiben nagyon röviden, praktikus, nem okvetlen didaktikus megközelítésből magyarázok meg fül- orr- gégészeti fogalmakat. Ezek főleg betegségek, illetve fül- orr- gégészeti szervrészek latin elnevezései. Folyamatos gyűjtögetést követően most hétvégén jött össze annyi, hogy erre már azt mondtam, ki lehet vele jönni. Ezt meg is tettem, és az alábbi linken, a honlapunkon lehet elérni:

Fül- orr- gégészeti szótár

Szorosan a tárgyhoz kapcsolódik, hogy miután élesítettem a szótárt, 1-2 nappal később láttam a facebookon, hogy az általam nagyrabecsült Kótai Zsuzsanna Főorvosnő is nemrég létrehozott egy foniátriai kislexikont. A 2 eszköz, információs oldal nagyon jól kiegészíti egymást, illetve egymást erősíti. És itt megragadnám azt az alkalmat is, hogy az olvasók figyelmébe ajánljam Kótai Főorvosnő foniátriai blogját, amit most már 2 éve ír. Ez a téma eleve hiánycikk itt nálunk, mert hogy nem ez az elsődleges érdeklődési területem, illetve bloggertársamnak, Varga Zsuzsának sem. Kótai Főorvosnő alapvetően a laikusokat célozza meg, de sok olyan bejegyzés van -például a szakmatörténelmi írások-, amik miatt érdemes a kollégáknak is végigböngészni az oldalt. Sőt, természetesen a laikusoknak szólókat is, hiszen így egy nagy tapasztalatú fej-nyak sebésztől lehet megtanulni a foniátriai betegek edukációját, felvilágosítását. Jó olvasást hozzá!