A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

6 éves a blog, 2 éves a hírlevél

2015.04.10. | drHorváthTamás | komment

Címkék: internet

Majdnem elfelejtkeztem róla, de a héten volt a blog évfordulója. 6 éve kezdtem el írni a blogot, és eddig több, mint 650 bejegyzést írtam. Egyelőre nem fáradtam el a blogírásban :), úgyhogy továbbra is várhatók a posztok. Persze hullámzó, hogy mennyi időt tudok rászánni, és az már jó ideje látszik, hogy nagy, átfogó jellegű bejegyzésekre kevesebb időm van, mint régen. De mivel a szakmánk tele van kérdésekkel, sokszor találkozom érdekes esetekkel, illetve folyamatosan áramlik a friss szakmai info az RSS olvasómba, téma mindig lesz.

A hírlevél is a héten ünnepelte a szülinapját, most volt 2 éves. Már régóta gondolkodtam, hogy nem ártana valami kis tuning, változtatás rajta, és akkor tegnap este jött az ötlet. Na nem valami világmegváltó, óriási ötlet, csak ötletecske, de azért mégis valami. Mikor keresgélni szoktam irodalmat, elég sokszor találok nem annyira új, de releváns, jónak tűnő free full text cikkeket különböző témákban. Arra gondoltam, hogy ezentúl berakok a hírlevél végére egy külön rovatot, ahova 1-2-3 olyan, jellemzően review vagy műtéttechnikai jellegű, free full text cikket csatolnék, amik bár lehet, hogy nem a legeslegfrissebbek, de legalább azok számára is teljes terjedelmükben hozzáférhető, akiknek nincs intézményi előfizetése ezekre az újságokra. Én ugyanis a SOTE-s PhD-m révén azért a cikkek feléhez-harmadához amúgy is hozzáférek, de nincs mindenki okvetlen ilyen szerencsés helyzetben. Nekik ez segítség lehet.

Akit érdekel, és még nem tette meg, itt tud feliratkozni a hírlevélre: 

Feliratkozás a hírlevélre:

süti beállítások módosítása