A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Fej-nyaki rákszűrés otthon

2012.04.13. | drHorváthTamás |

Címkék: diagnosztika onkológia szájüreg garat
A mouthandthroatcancer.org oldalán találtam egy hasznos, képes útmutatót, hogyan vizsgáljuk meg saját magunkat, ha attól tartunk, hogy szájüregi- vagy garatrákunk van. Ugyan több, mint 2 éve arról írtam, hogy mennyire nem hatékony a saját magunk rákszűrése, de ott inkább arra céloztam, hogy ez nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot. Ezt továbbra is tartom, viszont egyrészt ez a vizuális segítség tényleg jónak tűnik, hatékonyabbnak, mint egy szöveges felvilágosítás, másrészt a semminél biztos jobb a saját magunkkal való törődés.

süti beállítások módosítása