A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Fül- orr- gégészeti információforrások a neten

2009.12.15. | drHorváthTamás | komment

Címkék: fül orr gégészeti hírek

 


Meskó Bertalan barátom nemrégiben újabb orvosi szakterület gyakran frissülő oldalait gyűjtötte össze Webicina oldalának PeRSSonalized Medicine szekciójában. Ezúttal a fül- orr-gégészet került terítékre. A PeRSSonalized Medicine lényege, hogy olyan orvosok, érdeklődők is hozzáférjenek az adott szakterület friss cikkeihez, történéseihez, akik nem használnak RSS olvasót. Így könnyen lehet naprakész az ember a szakmájában, hiszen az internet adta információbőség hihetetlen lehetőségeket nyújt az embernek a szakmai fejlődéshez. Ezt a kollégák nevében is köszönöm Bercinek, minden szakmai fórumot meg fogok ragadni, hogy propagáljam!
 
Persze a PeRSSonalized Medicine mellett azért mindenkit buzdítok az RSS használatára is, hiszen úgy személyre szabottan lehet saját webújságot összeállítani, kizárólag olyan oldalakból, amik az embert érdeklik. Az RSS olvasó segítségével nem kell minden nap végigböngészni a gyakran frissülő tartalmú oldalakat, hanem elég csak egy programot megnyitni, és tálalva van az információ. Szóval éljen az RSS :)!
 
Visszakanyarodva a szakmához és a friss információhoz, rendelőnknek anno létrehoztam egy közösségi könyvjelzőt, amit szintén egy nagyon hasznos találmánynak gondolok. Az RSS olvasóban olvasott, és twitteren is közzétett cikkeket, absztraktokat mentek el oda, ahonnan kulcsszavak alapján rendkívül könnyen vissza lehet keresni a témába vágó, aktuális irodalmat. Jelenleg már több, mint 300 absztrakt és cikk van elmentve oda, és közel 650 kulcsszó alapján lehet keresni. Fül- orr- gégész kollégáknak, hárdkór érdeklődőknek tudom ajánlani a követését!

 

süti beállítások módosítása