A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Smart Healthcare Meetup - hozzuk létre a digitális egészségügyet!

2015.09.23. | drHorváthTamás | komment

Címkék: internet

A Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület szervezésében egy digitális egészségüggyel foglalkozó rendezvénysorozat indul szeptember 29-én este, "Smart Healthcare Meetup - hozzuk létre a digitális egészségügyet!" címmel.

"Szeptember 29-én a Prezi előadótermében rendezi meg a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület az első Smart Healthcare meetupot. A rendezvénysorozat célja a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálása, a digitális orvoslás népszerűsítése, ezáltal az ellátás színvonalának javítása és egy aktív, a téma iránt elkötelezett közösség felépítése. Az alapítók és támogatók között olyan nevek szerepelnek, mint dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, az Abbvie biogyógyszer-vállalat, a Magyar Telekom, a Mito kreatív ügynökség, és a T-Systems Magyarország."

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy Meskó Berci barátom megnyitó előadását követően a magyar gyakorló orvosok részéről adhatok egy kis ízelítőt, hogy az én szakterületemen milyen előrelépést jelent az egészségügy "digitalizálása", miben könnyíti meg a munkánkat, és milyen területeken lehetne még fejleszteni.

Akit érdekel, nyugodtan jöjjön el, a részvétel ingyenes, csupán az alábbi meetup linken kell előzetesen regisztálni:

http://www.meetup.com/Smart-Healthcare-Meetup/events/224843685/

 

süti beállítások módosítása