A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Cikkünk az online egészségügyi információ minőségéről az Orvostovábbképző Szemlében

2017.02.20. | drHorváthTamás | komment

Címkék: cikk internet ent house hírek

Még tavaly tavasszal kaptam egy felkérést, hogy mint az internettel az átlagorvosnál többet foglalkozó klinikus, írjak egy cikket a net áldásos és kevésbé jótékony hatásairól az egészségügyi ellátásban. Kézenfekvőnek tűnt, hogy az interneten fellelhető egészségügyi információ minőségével foglalkozzak. Ugyanis én elkötelezett híve vagyok az online egészségügyi felvilágosításnak és menedzsmentnek, de nem lehet szó nélkül elmenni olyan jelenségek mellett, hogy a fejfájás kapcsán szinte az agydaganatról lehet a legtöbbet olvasni, vagy hogy az internet tele van kuruzslókkal, és ellenőrizetlen tanácsokkal.

Szóval ezt szem előtt tartva, kolléganőmmel és bloggertársammal, Varga Zsuzsival, írtunk egy cikket "Online egészségügyi információ: pozitívumok, problémák, megoldások" az Orvostovábbképző Szemlébe, ami januárban jelent meg nyomtatásban, és most már teljes terjedelmében elérhető a fenti linken az OTSz honlapján is. Az elolvasáshoz regisztráció szükséges, más nem. Reméljük, hogy hasznos lesz másoknak is!

 

süti beállítások módosítása