A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el. A blog íróinak nincs kapacitása, és jogilag sem találják vállalhatónak, hogy általuk korábban nem kezelt betegeknek email-ben egészségügyi tanácsokat adjanak.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 



Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Új, hasznos fül- orr- gégészeti linkek

2013.09.12. | drHorváthTamás | komment

Címkék: internet

Az utóbbi időben megint belebotlottam több, hasznos fül- orr- gégészeti oldalba.

Mindenképpen első helyen szeretnék megemlíteni egy magyar oldalt, méghozzá a miskolci kórház Fül- Orr- Gégészeti Osztályának a facebook oldalát. Pár hónapja Karosi Tamás dr. kollégánkat nevezték ki oda osztályvezetőnek, és azt hiszem nem kell a magyar kollégáknak bemutatni, hiszen ismert a nagyon komoly tudományos munkássága (pubmed), ami nem csak relatív a korosztályában (vagyis korosztályunkban) messze kiemelkedő, hanem abszolút a magyar fül- orr- gégészetben páratlan. Ehhez most még hab a tortán ez a nyílt, oktató jellegű facebook profil is,  szóval köszönjük Tamás!

Az audiofil fül- orr- gégészeknek ajánlom az ENT Expert Opinion-t, egy podcastet, amit ausztrál kollégák üzemeltetnek. Asztali gépen mp3-ban hallgatható, apple eszközös kollégák pedig iTunes-ból is letölthetik. Mindenféle fül- orr- gégészeti témákban kb. 15-35 perces előadások hallgathatók. Elég trükkös viszont, hogy hol is vannak az oldalon az előadások. Ha a kezdőoldalon kiválasztjuk a témát, új ablak nyílik fel, ahol az adott témához tartozó podcast középen van remekül elrejtve (piros karika):

ENT Expert Opinion.jpg

Ha pedig podcast: Már két éve is írtam, hogy az AAO-HNS oldalán is van fül- orr- gégészet mp3 formában, és lassan, de folyamatosan ott is tovább csordogálnak az újabb podcastek.

A már szintén sokat emlegetett dr. Balasubramanian nyár végén egyben feltöltötte a scribd-re az összes rhinológiai saját anyagát, de a scribd-nek hála, itt is megtekinthető az anyag:

Rhinology Selections by Dr. T. Balasubramanian

Végül rajzok: a Stanford Egyetemen nagyon jó rajzokat raktak ki stapes-sebészethez, illetve koponyalapi-sebészethez, oktató, betegfelvilágosító céllal.

Jó böngészést!

süti beállítások módosítása