A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Nemzeti fül- orr- gégészeti kongresszus

2010.10.15. | drHorváthTamás |

Címkék: fül orr gégészeti hírekTegnap óta zajlik a kétévente megrendezett, nemzeti fül- orr- gégészeti kongresszus. Két előadással is szerepelek, egyik a mély nyaki fertőzések kezelésével kapcsolatos dilemmákról szól, és holnap délután kerül rá sor. A másik pedig az internet adta szakmai önképzés lehetőségeit mutatja be, és ma délután fogom prezentálni. Később tervezem, hogy valami ízelítő összefoglalót is írjak a konferenciáról.

· 1 trackback

süti beállítások módosítása