a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Cikkünk az online egészségügyi információ minőségéről az Orvostovábbképző Szemlében

2017.02.20. | HTamas |

Címkék: cikk internet ent house hírek

Még tavaly tavasszal kaptam egy felkérést, hogy mint az internettel az átlagorvosnál többet foglalkozó klinikus, írjak egy cikket a net áldásos és kevésbé jótékony hatásairól az egészségügyi ellátásban. Kézenfekvőnek tűnt, hogy az interneten fellelhető egészségügyi információ minőségével foglalkozzak. Ugyanis én elkötelezett híve vagyok az online egészségügyi felvilágosításnak és menedzsmentnek, de nem lehet szó nélkül elmenni olyan jelenségek mellett, hogy a fejfájás kapcsán szinte az agydaganatról lehet a legtöbbet olvasni, vagy hogy az internet tele van kuruzslókkal, és ellenőrizetlen tanácsokkal.

Szóval ezt szem előtt tartva, kolléganőmmel és bloggertársammal, Varga Zsuzsival, írtunk egy cikket "Online egészségügyi információ: pozitívumok, problémák, megoldások" az Orvostovábbképző Szemlébe, ami januárban jelent meg nyomtatásban, és most már teljes terjedelmében elérhető a fenti linken az OTSz honlapján is. Az elolvasáshoz regisztráció szükséges, más nem. Reméljük, hogy hasznos lesz másoknak is!