a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

A digitális orvoslásról Baló György műsorában

2016.12.12. | HTamas |

Címkék: interjú internet

balo_rtl_klub.jpg

 

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy részt vehettem Baló György műsorában egy a digitális orvoslásról szóló kerekasztal beszélgetésen, ahol Meskó Berci vízionálta, hogy milyen lesz a jövő egészségügye, vagyis már most milyen, tőlünk nyugatabbra. Emellett Farkas József bemutatta, hogy magyar termékként is már kapható egy olyan, bankkártya méretű kütyü (Wiwe), ami érintésre képes EKG-t készíteni, oxigén szaturációt mérni, stb., tehát már hazánkban sem okvetlen csak sodródunk az árral. Én pedig, mint meghívott gyakorló orvos teljes mellszélességgel kiálltam a digitális egészségügyi forradalom mellett, hiszen ez mindenkinek a javára szolgál. Bár az kétségtelen, hogy főleg nekünk, orvosoknak még szokni kell a helyzetet, és az orvoslásban ma már emiatt nem elég önmagában a szakmai naprakészség, hanem más jellegű készségeket is el kell sajátítani, és az IT fronton is érdemes képben lenni. De hosszú távon megéri, például ez a blog is erre bizonyíték.

A beszélgetés az RTL honlapján megtekinthető ITT, facebook bejelentkezés, vagy regisztráció után.

balo_rtl_klub_2.jpg