a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Internettel kapcsolatos előadások

2016.02.28. | drHorváthTamás |

Címkék: internet

A múlt héten kicsit elhanyagoltam a blogot, mert a PhD házivédésre készülve gőzerővel írtam a disszertációmat, emellett pedig -csak hogy ne unatkozzak otthon írás közben-, egymástól függetlenül, két egymást követő napon is az orvosi internethasználattal kapcsolatban adtam elő különböző fórumokon, két különböző megközelítésből. Csütörtökön többek között az Orvostovábbképző szemlét és a Medical Tribune-t is kiadó cég szervezett egy Gyógyszerkommunikációs konferenciát, ahol "Orvosok a neten" címmel adtam elő. Már nem először jártam ezen a konferencián, 7 éve is már előadóként lehettem ott (ITT írtam róla). Itt elsősorban a saját tapasztalataimra alapozva próbáltam bemutatni, hogy milyen lehetőségei vannak egy orvosnak, hogy a betegekkel és a kollégáival online nyilvánosan kommunikáljon, alább itt az előadásom:

 

A másik esemény pedig a Heim Pál Kórházban zajlott. Ide Katona Professzor Úr meghívására jöttem, és a Heim Pálban dolgozó fiatal kollégák részére szerveződött, helyi mini továbbképzés keretében arról beszélhettem, hogy milyen online eszközök, alkalmazások, programok, felületek, weboldalak segíthetnek abban, hogy mint orvosok, hatékonyabban tudjuk a saját önképzésünkre használni az internetet, hogyan keressünk effektíven, hogyan monitorozzuk egyszerűen a szakmai híreket, hogyan mentsük és rendszerezzük az értékes információt, és azt adott esetben hogyan adjuk tovább, hogyan kollaboráljunk egymással. Erről a témáról már tavaly a szakcsoporton is beszéltem, így aki akkor ott volt, a jelenlegi anyag 60-70%-át hallotta. Viszont azóta is vannak újdonságok, illetve itt egy kicsit részletesebben, családiasabb körülmények között, jóval interaktívabban lehetett diskutálni. Ez volt maga az előadás: