a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Különböző állatok emberek fülében

2016.02.11. | HTamas |

Címkék: állat fül külsőfül

Nemrég olvastam az I Fucking Love Science blogon, hogy egy indiai kislány fülében egy komplett hangyabolyt találtak, van is róla egy videó itt:

 

Ennél szerintem durvább volt, amikor legyet találtak, ami oda is petézett a hallójáratba:

 

És tényleg nem azért, mert ezt én videóztam le, de szerintem én még egy ennél is rondább videóval tudok büszkélkedni. Tavaly egy igencsak elhanyagolt fülben legnagyobb meglepetésemre élő légylárvákat találtam, szám szerint hatot, egyenként kb. 1.5 - 2 centiseket. Amikor elkezdtek mozogni a tölcsér beljebb nyomására, majdnem eldobtam a fültölcsért, úgy megijedtem, pedig én azt hittem már mindenre fel vagyok készülve. Anno kiraktam a facebookra az ENT FOR ALL csoportba, de a közelkeleti kollégák csak legyintettek, hogy ez náluk mindennapos, sőt, Bajor Bence kollégám is már látott egyszer egy kisfiú fülében ilyet. De azért örülök, hogy nálunk annyira nem gyakori. Erről van szó: