a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Smart Healthcare Meetup - hozzuk létre a digitális egészségügyet!

2015.09.23. | drHorváthTamás |

Címkék: internet

A Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület szervezésében egy digitális egészségüggyel foglalkozó rendezvénysorozat indul szeptember 29-én este, "Smart Healthcare Meetup - hozzuk létre a digitális egészségügyet!" címmel.

"Szeptember 29-én a Prezi előadótermében rendezi meg a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület az első Smart Healthcare meetupot. A rendezvénysorozat célja a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálása, a digitális orvoslás népszerűsítése, ezáltal az ellátás színvonalának javítása és egy aktív, a téma iránt elkötelezett közösség felépítése. Az alapítók és támogatók között olyan nevek szerepelnek, mint dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, az Abbvie biogyógyszer-vállalat, a Magyar Telekom, a Mito kreatív ügynökség, és a T-Systems Magyarország."

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy Meskó Berci barátom megnyitó előadását követően a magyar gyakorló orvosok részéről adhatok egy kis ízelítőt, hogy az én szakterületemen milyen előrelépést jelent az egészségügy "digitalizálása", miben könnyíti meg a munkánkat, és milyen területeken lehetne még fejleszteni.

Akit érdekel, nyugodtan jöjjön el, a részvétel ingyenes, csupán az alábbi meetup linken kell előzetesen regisztálni:

http://www.meetup.com/Smart-Healthcare-Meetup/events/224843685/