a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

6 éves a blog, 2 éves a hírlevél

2015.04.10. | drHorváthTamás |

Címkék: internet

Majdnem elfelejtkeztem róla, de a héten volt a blog évfordulója. 6 éve kezdtem el írni a blogot, és eddig több, mint 650 bejegyzést írtam. Egyelőre nem fáradtam el a blogírásban :), úgyhogy továbbra is várhatók a posztok. Persze hullámzó, hogy mennyi időt tudok rászánni, és az már jó ideje látszik, hogy nagy, átfogó jellegű bejegyzésekre kevesebb időm van, mint régen. De mivel a szakmánk tele van kérdésekkel, sokszor találkozom érdekes esetekkel, illetve folyamatosan áramlik a friss szakmai info az RSS olvasómba, téma mindig lesz.

A hírlevél is a héten ünnepelte a szülinapját, most volt 2 éves. Már régóta gondolkodtam, hogy nem ártana valami kis tuning, változtatás rajta, és akkor tegnap este jött az ötlet. Na nem valami világmegváltó, óriási ötlet, csak ötletecske, de azért mégis valami. Mikor keresgélni szoktam irodalmat, elég sokszor találok nem annyira új, de releváns, jónak tűnő free full text cikkeket különböző témákban. Arra gondoltam, hogy ezentúl berakok a hírlevél végére egy külön rovatot, ahova 1-2-3 olyan, jellemzően review vagy műtéttechnikai jellegű, free full text cikket csatolnék, amik bár lehet, hogy nem a legeslegfrissebbek, de legalább azok számára is teljes terjedelmükben hozzáférhető, akiknek nincs intézményi előfizetése ezekre az újságokra. Én ugyanis a SOTE-s PhD-m révén azért a cikkek feléhez-harmadához amúgy is hozzáférek, de nincs mindenki okvetlen ilyen szerencsés helyzetben. Nekik ez segítség lehet.

Akit érdekel, és még nem tette meg, itt tud feliratkozni a hírlevélre: 

Feliratkozás a hírlevélre: