a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Vidékre a városi gyerekeket!

2014.10.14. | HTamas |

Címkék: allergia asztma gyermek fül orr gégészet

Azt olvasom az Allergy Notes blogon, hogy "Children with highest exposure to allergens and bacteria during first year of life were least likely to have wheeze and allergic sensitization". A lényeg, hogy az a gyerek, aki már az első életévében találkozik macskaszőr, egér, vagy csótány allergénnel, jóval kisebb eséllyel lesz allergiás asztmás, mint az, aki nem. Illetve aki mindezekkel, plusz Bacteroides és Firmicutes baktériummal is nagy mennyiségben érintkezik, az a gyerkőc még az egyéb atopiára is kisebb hajlamot fog mutatni. Mindezt egy Journal of Allergy and Clinical Immunology cikkben írták le.

Tessék a városi gyerekeket kivinni vidékre, és akkor nem lesz annyi allergiás! Sok egyéb más szempontból is hasznos lenne nekik!