a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Digitális Medicina Workshop

2014.05.27. | drHorváthTamás |

Címkék: internet

DMW.JPG

Annak idején 2007-2008 körül elsősorban Meskó Berci online tevékenysége keltette fel az érdeklődésemet az internet orvosi vonatkozásai iránt. Az általa bemutatott lehetőségek nagyon megragadtak, leginkább az ő inspirációjára kezdtem el írni 2009-ben ezt a blogot. Aki nem ismeri Bercit (van ilyen??), azoknak itt van a lista, hogy mivel foglalkozik: Scienceroll blog, MedIQ blog, twitter), illetve az utóbbi időben elsősorban orvosi jövőkutató: The medical futurist.

Nos, Berci úgy döntött, hogy egyfajta gyorstalpaló-szerű, szervezett kurzusok formájában megpróbálja szisztematikusan átadni a folyamatosan bővülő tudását a magyar orvoskollégáknak. Ez a kurzus a Digitális Medicina Workshop, ahol röviden mindent bemutat, ami az orvoslást az internettel és a jövő illetve a jelen high-tech kütyüjeivel összeköti. A legközelebbi alkalom június 17-én lesz, és mindenkinek csak jó szívvel tudom ajánlani, ha orvosként információ-technológiai affinitást érez magában.

További információ ezen a linken érhető el.