a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Előadás az online szakmai információ kezeléséről

2014.02.22. | drHorváthTamás |

Címkék: internet

"Hatékony stratégiák az online információ feldolgozására" címmel jövő pénteken, február 28-án előadást fogok tartani a hó végi fül- orr- gégészeti tudományos ülésen a Szigony utcában. Elsősorban a szakmai naprakészséget, valamint az adatmentést hatékonyabbá tevő aktuális lehetőségekről, alkalmazásokról fogok beszélni, gyakorlati megközelítésből. Reményeim szerint olyanok is tudnak majd profitálni az előadásból, akik ritkábban használják az internetet, vagy nincs nagy kedvük/affinitásuk programokat próbálgatni, tesztelni, de szeretnének jobban lépést tartani a fül- orr- gégészeti történénsekkel.

Az előadás diái: