a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Szolgálati közlemény - bővülés és újítások az online életünkben

2013.10.22. | HTamas |

Címkék: internet ent house hírek

Az utóbbi időszakban több, kisebb és komolyabb változás is volt az ENT House Budapest online megjelenésében (ráncfelvarráson esett át a blog, megújult a honlap), és most ezek után még egy legalább ennyire jó, az online életünket érintő hírrel is be tudok számolni.

Varga Zsuzsa kolléganőm is úgy döntött, hogy a fül- orr- gégészettel kapcsolatos gondolatait, dilemmáit, az általa érdekesnek vélt aktuális szakmai híreket blogbejegyzés formában közre fogja itt adni, így már nem egyedül fogom osztani itt az észt. Emellett Zsuzsa még a facebook oldalunk moderálását is vállalta. Sőt, úgy döntöttünk, hogy az érdekes, fontosabb képanyagot, amikkel szép lassan a fül- orr- gégészettel való foglalatosságunk során találkozunk, egy rendelői pinterest oldalon ő fogja gyűjteni, ahol témák szerint kategorizálva később mindent könnyen vissza lehet nézni.

pinterest-logo.jpg

 

Nagyon jó hír, és köszönjük Zsuzsi!