a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Szolgálati közlemény: ráncfelvarrás a blogon

2013.09.09. | HTamas | 3 komment

Címkék: ent house hírek

Vettem egy nagy levegőt, és szombat éjjel megcsináltam a már régóta eltervezett, csak folyton halogatott ráncfelvarrást a blogon. Tulajdonképpen csak két nagyobb változtatás történt, amiből az egyik elsőre szembetűnik: az eddigi háromhasábos megjelenés helyett a kéthasábos forma mellett döntöttem. A blogon a tartalom a lényeg, és a három hasábnál egy jó ideje úgy éreztem, hogy nem elég hangsúlyosak a bejegyzések. Ez az érzés most megszűnt, a bal oldalsáv eltűntetésével felszabadult hely nagy részét a tartalom kapta meg, de a jobb oldalsáv is kissé kiszélesedett, talán szellősebb, jobban áttekinthető lett az is.

A másik változtatás az, hogy egy csomó oldaldobozos dolgot megszűntettem, pl. az archívumot, a címkéket, és az utolsó hozzászólásakot is. A címke dobozon valamennyit gondolkodtam, de aztán arra jutottam, hogy egyrészt ott a kereső a jobb oldalsáv tetején, ahol elég hatékonyan lehet kutakodni, másrészt pedig a bejegyzéseket továbbra is címkézni fogom, és ott ugyanúgy rá lehet kattintani az egyes címkékre, mint ha oldalsávban lenne. A hozzászólásokról pedig annyit, hogy úgysincs olyan sok hozzászólás (kivéve EZT a bejegyzést), amik pedig vannak, úgyis inkább személyes problémák, tehát nem annyira érdekes a hozzászólás box. A legalsó statisztikák doboz is határeset, hogy maradhat-e, de egyelőre azt nem bántottam.