a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Fül- orr- gégészeti anatómiai modellek - a kezünkkel

2013.08.04. | drHorváthTamás |

Címkék: facebook anatómia

Már 2 éve is írtam arról, hogy mennyi fül- orr- gégészeti jóság van a facebookon. Most találtam egy olyan oldalt, ahol egy indiai kolléga megmutatja, hogy nagyon egyszerűen -jellemzően a kezünkkel- is tudunk modellezni fül- orr- gégészeti anatómiai szituációkat, például belső hallójáratot, garatot, gégét, stb. Az ENT Easy oldalról van szó, amit dr. Vijaya Govindarajan kollégánk üzemeltet. Szerintem részben tanulási célzattal nekünk, fül- orr- gégészeknek is jó, másrészt viszont nagyon egyszerűvé teszi a betegfelvilágosítást is, hiszen a puszta közepén, egy jurtában, gyertyafény mellett is meg tudjuk értetni a betegekkel, hogyan is épül fel például a garat.

Pár képet, videót ki is emeltem az oldalról:

INTERNAL ACOUSTIC MEATUS.jpg

Muscles of the soft palate.jpgk