a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Okostelefon alkalmazás fülzúgás ellen

2013.02.02. | HTamas |

Címkék: fül maszkolás fülzúgás tinnitus okostelefon alkalmazás

Meskó Berci barátom már tavaly szeptemberben arról írt, hogy nemsokára eljön az az idő, amikor okostelefon alkalmazásokat is fel lehet majd írni receptre. A mi szakmánkban van pont egy erre ideális terület: a fülzúgással élő emberek számára kézenfekvő lehetne egy maszkoló applikáció. Láss csodát, az iTunes-ból már le is lehet tölteni ilyesmit. Ha valaki fülzúgásban szenved, apple termékei vannak, és szeretne egy dollár értékben tenni egy próbát a fülzúgása mérséklése/megszűntetése érdekében, az ITT tudja letölteni ezt az alkalmazást. Mindenesetre óvatosak legyenek az elvárások, a letöltés előtt érdemes elolvasni a customer review-kat, amik nem túl pozitívak, és akkor még szépen fogalmaztam. Csak két értékelés van, és mindkettő eléggé lehúzta, 5 pontból csak egyet kapott az app. Pont emiatt érdekes kérdés, hogy miként működhet a hatékonyság mérése ilyen esetben. Mikor lehet kimondani azt, hogy egy alkalmazás hatékony valamilyen betegséggel, kóros állapottal szemben?