a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

A Doctors 2.0 & You margójára: új blogot indítok

2012.05.30. | HTamas |

Címkék: internet ent house hírek

Múlt hét elején írtam, hogy átmenetileg lesz egy kis nem fül- orr- gégészet itt a blogon, mert biztos lesznek gondolataim a Doctors2.0 & You konferencia kapcsán. Végül olyannyira lettek gondolataim, hogy elhatároztam egy újabb blog indítását E-gészségügy néven. Ez már egy régi tervem volt, a de a konferencia adta meg hozzá a végső lökést.

Az E-gészségügy blog célja, hogy az eddigi tapasztalataim alapján mutassam be azokat az internetes alkalmazásokat, platformokat, technológiákat, amiket én is használok, melyek segítenek abban, hogy szakmai szempontból hatékonyabban használjam az internetet. Tehát nem egy elméleti kitekintő, vagy jövőkutatás, hanem gyakorlati jellegű blog lesz. Nem kifejezetten orvosi alkalmazásokról fogok írni, hanem egyéb szempontból is hasznos dolgokról. Emiatt bár a blog célcsoportja elsősorban az orvoskollégák (természetesen nem csak fül- orr- gégészek), de bárki, így az érdeklődő betegek számára is remélem hasznos lesz.

Az ENT House blog írását nem fejezem be. Továbbra is fül- orr- gégész vagyok, ez a munkám, így az ehhez kapcsolódó blog írása is megy tovább.