a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Webicina fül-orr-gégészet social media válogatás

2012.05.01. | HTamas |

Címkék: internet fül orr gégészeti hírek

 

Pénteken megjelent a Webicinán az "Otolaryngology in social media" válogatás. Kiváló eszköz azoknak, akik napi szinten szeretnék követni a nem hivatalos fül- orr- gégészeti híreket, történéseket, de nem szeretnének mindezért különböző platformokon, közösségi oldalakon jelen lenni (twitter, facebook), és nem ismerik, vagy nincs kedvük használni az rss olvasót sem.

Külön ki szeretném emelni a mobil alkalmazás szekciót. Én mobil-fetisiszta vagyok, ez az internet jövője, vagyis már jelene. Szerencsére a mobil kezd beszivárogni a mi szakmánkba is, például már van fül- orr- gégészeti híralkalmazás is. Androidos révén rögtön ki is próbáltam például az ENT Updates alkalmazást, ami egyelőre nagyon jónak tűnik, mindenkinek csak ajánlani tudom.