A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Online fül- orr- gégészeti műtéttan

2012.02.22. | drHorváthTamás | 2 komment

Címkék: internet fül orr gégészeti hírek

Facebookon már hírt adtam róla, de ide is kirakom, mert megéri a még szélesebb körű terjesztést: Kiváló fül- orr- gégészeti, fej-nyak sebészeti online műtéttan oldallal találkoztam, ami az IFOS ajánlásával készült. Az oldal még fejlesztés alatt áll, de például a gége- és nyaki műtétek jó része már olvasható, fül is van, viszont az orrműtétek még nincsenek fenn.

Az oldal ITT érhető el. A választott creative commons-nak megfelelően "there are no copyright restrictions, and colleagues are welcome to use, copy and quote as they wish.".

Jó hírek!

Ilyen dolgok miatt érdemes követni minket facebookon vagy twitteren is, mert sok apró, de mégis értékes dologról csak ott írok.

süti beállítások módosítása