A blogról

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogon szakmai témákat boncolgatunk, betegségeket és azok kezelését ismertetjük, friss kutatásokat, ajánlásokat elemzünk, érdekes eseteket mutatunk be, elsősorban kollégáknak, másodsorban betegeknek. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben!

 

 

Podcastünkben élőszóban is beszélgetünk szakmai kérdésekről, 10-25 perces adások formájában. A csatornánkat itt találja:

 

spotify_2.jpg

 

Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, csak kiegészítő jellegű információk. Ezzel kapcsolatos részletes jogi nyilatkozatunk ITT érhető el.

 

 

A blog írói az ENT House Budapest mukatársai:

 horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: fülsebészet

email: horvathtamas[at]enthouse.hu

(drhorvathtamas.com)

 

 vargazsuzsi_ildi.jpg

dr. Varga Zsuzsa

fül- orr- gégész

érdeklődési terület: rhinológia, otoneurológia

email: dr.zsuzsa.varga[at]gmail.com

 

 

 hiteles_egeszsegugyi_weboldal_2017_pecset.png

 Free Page Rank Tool

Címkék

Címkefelhő

Radiológiai alapú, interaktív anatómiai oldal

2012.01.02. | drHorváthTamás |

Címkék: ct anatómia diagnosztika

Facebookon posztolták valamelyik csoportban a HeadNeckBrainSpine nevű kiváló weboldalt, amit egy észak-karolinai, a Duke Egyetemen dolgozó neuroradiológus üzemeltet. Alapvetően az idegrendszerre van kihegyezve az oldal, de mivel az jelentős részben a fül- orr- gégészetet is érinti, ezért számunkra is nagyon hasznos. CT alapú képek vannak fenn, amiken az egyes anatómiai pontok, szervek, külön ki vannak emelve. Természetesen mindhárom síkban (axialis, coronalis, sagittalis) végig lehet böngészni a képeket.

Itt van például a csiga középső basalis kanyarulata:


Jó nézelődést!

süti beállítások módosítása