a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Mennyire hitelesek a fülzúgásról szóló oldalak?

2010.11.10. | HTamas |

Címkék: fül fülzúgás tinnitus

AZ ENT Journal-ban írtak egy internetes vonatkozású cikket a fülzúgásról. Azt vizsgálták, hogy mennyire hitelesek, használhatók a tinnitusról szóló weboldalak. A tinnitus kulcsszóra 3 nagyobb keresőben (google, yahoo, msn) kerestek, és az első 90 találatot vették figyelembe. Miután kizárták az elsősorban csak másik weboldalakra linkelő találatokat és a duplikátumokat, maradt 39 fülzúgással foglalkozó oldal. Úgy találták, hogy rendkívül variábilis a tartalom fülzúgás ügyben. Az esetek 30%-ban nem volt egyértelmű, hogy az oldalt ki írta, és több, mint 50%-a az oldalaknak valamilyen formában gazdasági vonatkozású volt, például fülzúgás elleni eszköz, vagy gyógyszer reklámoldala, esetleg magánrendelő oldala.

A mi fülzúgásról szóló oldalunk is ezek szerint kétszeresen nem jó, mivel nincs ott a szerző (Horváth Barnabás dr. és én), a megírás időpontja, stb., illetve nem egy független oldal, hanem egy magánrendelőé. Ezzel együtt szerintem elég semlegesen próbálunk nyilatkozni ott. Egyébként pont ez az egyik következő terv, a fülzúgásos oldalunkat kissé még részletesebbre fogjuk venni.

Addig is, a cikk szerint legjobbnak ítéltetett oldalak:
1. - Dizziness-and-balance.com
2. - Bixby.org/faq/tinnitus
3. - EMedicineHealth/tinnitus

Érdekes, de az 5. helyezett Mayo Klinika honlap is csak 10 pontot kapott a lehetséges maximum 17-ből...