a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Több, mint 500 absztrakt, cikk a közösségi könyvjelzőn

2010.05.02. | HTamas |

Címkék: ent house hírek általános fül orr gégészet

Egyfajta jubileum volt a héten, ugyanis az elmúlt szűk egy év alatt több, mint 500 fül- orr- gégészeti témájú cikk absztraktját, vagy jó esetben magát a cikket, illetve oldalakat sikerült elmentenem a rendelő égisze alatt működtetett del.icio.us közösségi könyvjelzőre.

A kutatási trendeknek, "hot topic"-oknak, valamint az érdeklődési körömnek megfelelően, a cimkéket tekintve első helyen állnak a füllel, fülbetegségekkel kapcsolatos oldalak és cikkek, második helyen a fej-nyaki daganatos betegségek állnak, harmadik helyen az orr- és melléküreg betegségek, míg negyedik helyen a gyermek fül- orr- gégészettel kapcsolatos cikkek. Egyébként jelenleg összesen több, mint 900 cimke alapján lehet keresni az oldalak között.

Aki pedig szintén használja a twittert és mellé a del.icio.us könyvjelzőt, annak javaslom a packrati.us nevű szolgáltatást! Ennek segítségével azon twitteres bejegyzések, melyeknek van link melléklete, automatikusan mentésre kerülnek a del.icio.us-re, korrekt módon címmel, linkkel, sőt, ami extrán jó, hogy a megjegyzés rovatba elhelyezi a tweet szövegét is. Egyedül a cimkék maradnak le, de mégis sokkal könnyebb ezzel a módszerrel utólag csak cimkézni, mint ha külön elmentené az ember oda is a linket.