a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Fül- orr- gégészeti információforrások a neten

2009.12.15. | HTamas |

Címkék: fül orr gégészeti hírek

 


Meskó Bertalan barátom nemrégiben újabb orvosi szakterület gyakran frissülő oldalait gyűjtötte össze Webicina oldalának PeRSSonalized Medicine szekciójában. Ezúttal a fül- orr-gégészet került terítékre. A PeRSSonalized Medicine lényege, hogy olyan orvosok, érdeklődők is hozzáférjenek az adott szakterület friss cikkeihez, történéseihez, akik nem használnak RSS olvasót. Így könnyen lehet naprakész az ember a szakmájában, hiszen az internet adta információbőség hihetetlen lehetőségeket nyújt az embernek a szakmai fejlődéshez. Ezt a kollégák nevében is köszönöm Bercinek, minden szakmai fórumot meg fogok ragadni, hogy propagáljam!
 
Persze a PeRSSonalized Medicine mellett azért mindenkit buzdítok az RSS használatára is, hiszen úgy személyre szabottan lehet saját webújságot összeállítani, kizárólag olyan oldalakból, amik az embert érdeklik. Az RSS olvasó segítségével nem kell minden nap végigböngészni a gyakran frissülő tartalmú oldalakat, hanem elég csak egy programot megnyitni, és tálalva van az információ. Szóval éljen az RSS :)!
 
Visszakanyarodva a szakmához és a friss információhoz, rendelőnknek anno létrehoztam egy közösségi könyvjelzőt, amit szintén egy nagyon hasznos találmánynak gondolok. Az RSS olvasóban olvasott, és twitteren is közzétett cikkeket, absztraktokat mentek el oda, ahonnan kulcsszavak alapján rendkívül könnyen vissza lehet keresni a témába vágó, aktuális irodalmat. Jelenleg már több, mint 300 absztrakt és cikk van elmentve oda, és közel 650 kulcsszó alapján lehet keresni. Fül- orr- gégész kollégáknak, hárdkór érdeklődőknek tudom ajánlani a követését!