a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

HONcode bizonyítvány blogunknak

2009.12.04. | HTamas |

Címkék: ent house hírek

 


 
Két nappal ezelőtt rendelőnk blogja megkapta a svájci illetőségű non-profit szervezet, a Health On Net alapítvány (HON) bizonyítványát. Ez egy hivatalos, nemzetközi elismerése annak, hogy ezen a weboldalon hiteles forrásokból származó egészségügyi információk alapján, szakemberek közreműködésével történik betegfelvilágosítás.

Magyarországon a HONcode-ot velünk együtt eddig csak nyolc egészségügyi portál kapta meg. Előttünk egyébként pont Meskó Bertalan MedIQ blogja szerezte meg ezt a bizonyítványt. Neki ismét szeretném megköszönni az összes eddigi segítséget, tanácsait, amivel hozzájárul a rendelőnk internetes jelenlétének folyamatos fejlesztéséhez, mely egyre hatékonyabb és hitelesebb betegfelvilágosítást tesz lehetővé! Ez a bizonyítvány az ő érdeme is.