a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Feliratos YouTube videók hallássérültek részére

2009.09.13. | HTamas |

Címkék: video fül halláscsökkenés

 

Egy nagyon jó kezdeményezést találtam a neten: a CaptVids.com-on YouTube-ról származó videókat feliratoznak. Ezzel óriási segítséget nyújtanak a hallássérülteknek, hiszen ők is ugyanúgy használják a netet, de a felirat nélküli videók számukra nem igazán nyújtanak élvezetet. A feliratozást a play gomb megnyomása után, a videófelület jobb alsó részén található, felfelé mutató háromszög ikonnnal lehet bekapcsolni (a lejjebb látható videón így beillesztve nem, csak teljes képernyő módban működik). A CaptVids oldalán van fórum rovat, ahol kérni is lehet adott videók feliratozását. Egyes mozifilmek trailerét is meg lehet tekinteni feliratozva:
 

 

Sajnos a feliratok nagy része csak angolul van meg, de találtam japán, német és holland feliratos videót is.
A magyar hallássérültek részére ajánlom a Hal(l)ogatom blogot, többek között a feliratozással kapcsolatban is sok információt lehet ott találni.