a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Online hallásteszt

2009.08.23. | HTamas |

Címkék: fül belsőfül halláscsökkenés audiológia

A minőségi hallókészülékekkel foglalkozó Phonak cég elkészítette az eddigi legjobb és legegyszerűbben használható online hallástesztet. Semmi más nem szükséges hozzá, csak egy csendesebb helység, egy jó fejhallgató (esetleg jó hangszórók is megteszik), és alapszintű angoltudás. Egy kellemes hang egyre halkabban, egyre erősebb háttérzaj mellett a monitoron látható tárgyak közül nevez meg mindig egyet, melyre kattintva jelezhetjük, hogy értjük, mi hangzott el. A tesztet ITT lehet elvégezni.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez egyfajta szűrésre jó csak, nem helyettesíti a csendeskamrában végzett audiológiai kivizsgálást! Amennyiben az eredmény alapján (és nem a hiányos angoltudásnak köszönhetően) felmerül hallásprobléma lehetősége, fül- orr- gégészeti vizsgálat javasolt!


Aki szeretne további online hallástesztet végezni (bár szerintem kevésbé jók):
http://www.phys.unsw.edu.au/jw/hearing.html
http://www.digital-recordings.com/hearing-test/ht-products.html