a blogról

 

Ön az ENT House Budapest fül- orr- gégészeti rendelő blogját olvassa. A blogban aktuális és érdekes szakmai témákról esik szó, elsősorban orvoskollégáknak, részben pedig betegfelvilágosítási céllal. Fül- orr- gégészet minden mennyiségben.
Természetesen az itt leírtak nem helyettesítik a vizsgálatot, diagnózis vagy terápiás terv felállítására nem alkalmas, csak kiegészítő jellegű. Részletes jogi nyilatkozat ITT.

EgeszsegKommando


A blog írói:
horvatht_otsz.jpeg

dr. Horváth Tamás Ph.D.

http://drhorvathtamas.com/

Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: horvatht [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársadr. Varga Zsuzsa


Szakterülete: fül- orr- gégészet
e-mail: dr.zsuzsa.varga [at] gmail.com
A blog írója az ENT House Budapest munkatársa

 

Facebook oldalunk:


delicious 40x40-2

 

StatisztikákFree Page Rank Tool 

 

Címkék

Címkefelhő

Változások az ENT House Budapest rendelő közösségi online megjelenésében

2009.08.09. | HTamas |

Címkék: ent house hírek

 

Hónapokig tartó tapasztalatszerzés és szárnypróbálgatás után véglegesedeni látszik az ENT House Budapest magánrendelő közösségi online jelenléte. Ennek kapcsán a következő változások lesznek, illetve az alábbi platformokon leszünk elérhetőek:


 

 

A blog nagyjából változatlanul fog üzemelni, egyedül a rendelővel kapcsolatos hírek és képanyagok fognak a későbbiekben a facebook-ra költözni (lsd. lejjebb).


Nagyobb szerepet fog kapni a facebook. A rendelőt érintő aktualitásokról (rendelési idők változása, szabadságok, új szakmai profilok, egészségpénztári szerződések, stb.) gyakrabban, és csak ott fogok írni, valamint oda kerül az összes, rendelővel kapcsolatos képanyag is. Szintén ott kapnak majd helyet a twitter 140 karakterénél hosszabb, de a blogra túl rövid bejegyzések. A facebook helyett korábban szóba került az iwiw is, azonban a gyakori hozzáférési problémák, az alkalmazások, valamint az oldal felépítése miatt választottam a facebook-ot. Amit részben azért sajnálok, mert szívesebben használnék magyar dolgokat, de a funkcionalitás győzött.


A twitter mikroblog változatlan formában működik majd, részben angol, részben magyar nyelven. Magyar nyelven nem csak fül- orr- gégészeti, hanem más, aktuális egészségügyi témák felé is nyitok. Angolul továbbra is elsősorban fül- orr- gégészeti szakmai cikkekkel, illetve egészségügyi web2.0-ás témákkal foglalkozom majd.

A fentiekkel egyidőben megszűnik a rendelő posterous "midiblogja", valamint friendfeed mikroblogja, melynek oka a párhuzamosságok megszűntetése. A posterous szerepét a facebook fogja átvenni, míg a friendfeed-ét a twitter.

Az ENT House Budapest közösségi könyvjelzőjeként a del.icio.us-t választottam, bár ez még tesztfunkcióban van. Elsősorban angol nyelvű szakmai blogbejegyzések és cikkek elérhetők ott.


Személyes kapcsolat pedig továbbra is a fenti emailcímen.